Zederach indický – Neem: všelék stvořený přírodou.

A že tomu tak skutečně je, si dovolím citovat pana MUDr. Davida Freje „Neem je vlastně přírodní antibiotikum, ale bez nežádoucích účinků. Dle posledních studií podporuje imunitní systém, zejména buněčnou imunitu. Indikuje se zejména u horečky, bolestí v krku, nachlazení, chřipky, angíny. Jeho účinek spolehlivě funguje u bakteriálních i virových infekcí. V laboratorních pokusech Neem působil spolehlivě například proti Escherichia coli, Staphylococcus aureus, různým kmenům streptokoků, Mycobacterium smegmatis a Candida albicans. Neem působí také proti různým plísním a parazitům. Jako prevenci doporučuji užívat Neem před cestou a během pobytu v exotických zemích, kde je riziko přítomnosti parazitů ve vodě nebo stravě. Vynikající účinek jsem pozoroval u chronických kvasinkových onemocnění (zejména plísní na nehtech a u gynekologických obtíží). V případě zánětů a infekcí virových i bakteriálních (nachlazení, chřipky, angíny, záněty močových cest) lze užívat po několik dnů větší nárazovou dávku denně místo klasických antibiotik. Pacientům doporučuji Neem i u zánětů (zubů, střev apod).“ Ještě s větším zaujetím mluví o Neemu můj dodavatel bylin indický lékař Rahul, který v něm vidí vysoce účinný prostředek v boji s rakovinou. Pan Frej o této problematice říká „Neem prokázal v laboratorních pokusech protirakovinné působení. Snižuje enzym arylhydrokarbonhydroxylázu, který hraje důležitou roli v tvorbě rakovinných buněk a zvyšuje prospěšný enzym uridinedifosfoglukuronosyltransferázu, podílející se na odstraňování rakovinných buněk. Prokázal se též antioxidační účinek (např. se zvýšila hladina glutationu a glutation peroxidázy, působící proti rakovinným buňkám) a protirakovinný účinek v játrech. Neem ve studiích snižoval množení karcinogenních buněk a podporoval zánik těchto buněk (např. stimulací apoptózy). Též stimuloval určité buňky imunitního systému, které urychlovaly zánik rakovinných buněk. Zajímavé je působení proti karcinogenním aflatoxinům, které se nacházejí v zkažených potravinách, např. arašídech.“

Málokterá bylina nemá tak vysokou účinnost na naše zdraví. Pomáhá při cukrovce, kožních nemocech, likviduje chlamydie, borelie, helicobakter pyroli a jiné potvory v těle se nacházející.

Mám pro Vás připraveny pomleté nasušené plody, užití je velmi jednoduché. Nabereme čajovou lžíci, vysypeme do pusy, zapijeme vodou a spolkneme. Bezpečná dávka je 3 x denně 1 čajová lžíce (cca 1 gram).

Všechny Vás zdraví a slunečné dny přeje balinkář Standa.

  • Vloženo : Stanislav
  • 09.10.2017
  • Komentář: 1
Související produkty
Komentář: 1
Vera Votypkova 18-08-2021 17:39
cHTĚLA BYCH NĚCO NA OSTEOCHONDROZU KRČNÍ PÁTEŘ NA NIC A VÝHŘEZ PLOTÉNKY
Nový komentář

Vyžadované informace. Váš email nebude zveřejněn *

Důležité články
23.07.2019
Slezina
09.06.2019
Srdce
04.03.2019
Játra
01.10.2019
Pentagram
01.01.2017
Léčba vodou
28.08.2019
Pravda o rakovině