Vitamín B17 – Laetril  - kladivo na rakovinu.

Dnes si povíme o velmi zázračném vitamínu B 17, který dokáže likvidovat rakovinové buňky, a proto je v odborných kruzích nazýván KLADIVO NA RAKOVINU.

Úvodem k tomuto vitamínu cituji slova MUDr. Dean Burka, dlouholetého ředitele NCI - National Cancer Institute - Národní institut pro výzkum rakoviny v USA. "Přes 30 let se zabývám studiem a výzkumem rakoviny. Vitamín B 17 nezpůsobuje zvýšenou toxicitu a není zdravotně závadný. Naopak jsme prokázali během dlouhého výzkumu protirakovinné účinky této látky. Považuji vitamín B 17 za nejúčinnější látku pro kontrolu rakoviny, se kterou jsem se za svou profesionální kariéru setkal".

Vitamin B17 ničí rakovinové buňky. Základem vysoké účinnosti léčby Laetrilem (čistý vitamin B17) je jeho schopnost velmi účinně usmrcovat pouze rakovinové buňky a zdravou tkáň ponechat naprosto nedotčenou a neporušenou. Tento mechanismus je výsledkem vysoce účinného procesu ničení rakovinové tkáně. Již dlouhá léta se moderní medicína snaží vytvořit umělou chemoterapeutickou látku, která by působila pouze na určitý druh tkáně. Jak se však sami můžeme přesvědčit podle průměrných až mizivých výsledků účinnosti ozařování a moderní chemoterapie, taková látka prozatím nebyla člověkem vytvořena. Paradoxem zůstává skutečnost, že vysoké procento pacientů neumírá na samotnou nemoc, ale následkem zmíněných druhů „léčby“. Princip zdravé výživy a vývoje našeho organismu nám napovídají, že takovou látku nelze vyrobit umělou cestou. Naše tělo není možné přesvědčit, aby přijalo a pozitivně reagovalo na cizí chemickou látku. Ve výrobě takové látky nás však dávno předstihla sama příroda a o její účinnosti nemůže být pochyb.

Pokud není použit čistý vitamín B17 a budeme používat přírodních zdrojů, může se uvolnit hydrolýzou předem neurčitelné množství volného kyanidu. Z tohoto důvodu je nutné udržovat denní dávku pod hranicí případné toxicity, což je např. 12 meruňkových jader užitých ve čtyřech rozdělených dávkách, 3 jádra každých 8 hodin. Preventivně je naprosto bezpečné užívat jen jedno meruňkové jádro denně.

Pevné zdraví přeje bylinkář Standa.


  • Vloženo : Stanislav
  • 05.02.2018
  • Komentář: 1
Komentář: 1
Pavlína 27-05-2022 22:14
Dobrý den, můžou se jadýrka užívat společně s ozařováním a chemo? Moc děkuji, P.
Nový komentář

Vyžadované informace. Váš email nebude zveřejněn *

Důležité články
23.07.2019
Slezina
09.06.2019
Srdce
04.03.2019
Játra
01.10.2019
Pentagram
01.01.2017
Léčba vodou
28.08.2019
Pravda o rakovině