Již jsme si zvykli na hon na kuřáky, kteří mohou za všechny problémy tohoto světa. Jsou to zloduchové, kterým musí nyní ministr zdravotnictví zakázat kouřit v restauracích. Nevím, co na tento nápad říká ministr financí, který na spotřební dani s tabáku má každý rok desítky miliard korun v rozpočtu, kuřák si léčbu placením spotřební daně zaplatí. Ba co víc, stát vydělá ještě jednou. Podle zaprodanců, kuřák umírá dříve, sociální platí celý život a stát šetří na důchodu. Po smrti již důchod nevyplácí. Jen v kocourkově se vytváří takové zákony.

Máme kuřácké a nekuřácké restaurace, každý si může vybrat, kam půjde. Zamyslel se někdo, proč je tento hon na zloduchy kuřáky pořádán? Má odpověď je jednoduchá. Zaprodanci farmaceutů a farmaceutický průmysl si uvědomil jak je nikotin důležitým lékem na stařeckou demenci. K tomuto poznání dospěli staří indiáni již před tisíci lety, proto tabák pěstovali a sami se tabákem léčili. Léčili s ním dokonce astma, věděli, že astma není nemoc, je to jen dehydratace a chybějící Q 10. Důvod byl ten, že tabák obsahuje koenzym Q 10, důležitý pro naše srdce a plíce. Že je, obsah koenzymu Q 10 v tabáku vysoký prokázali okolo roku 1972 Japonci, kteří jako první na světě přírodní Q 10 z tabáku získali a do dnes získávají. Oni totiž ví, že tělo syntetiku nepřímá. Syntetická výroba nikotinu jsou haléřové položky, ale účty pro zdravotní pojišťovny budou v řádech tisíců a svět bude plný dementů.

Milovníkem nešvaru nikotinu jsem padesát let a jako středoškolák chemik vím, že kterékoliv auto nebo plynový kotel vypustí do ovzduší za hodinu provozu více škodlivin, jak kuřák za rok. Ministerstvo zdravotnictví schválilo přívěsné vozíky pro děti za kolo jako zdravotně nezávadné. Nějak jim uniklo, že dítě leží ve vozíku jen 10 cm nad zemí, výfukové plyny z aut jdou do vozíku, dítě je na tom hůř, jak kdyby sedělo v zakouřené hospodě. Tento vozík si koupí jen dement, kterému chybí nikotin a má správný životní styl bez tabáku.

Minulý týden jsem již provedl výsev tabáku pro letošní sezónu. Krásně vzešel a bude ho dostatek pro všechny. Život s tabákem bez demence přeje bylinkář Standa.

  • Vloženo : Stanislav
  • 23.02.2017
  • Komentář: 1
Komentář: 1
David 28-01-2019 12:36
Ahoj Stando, přeji Vám hodně úspěchu. Vaše stránky se mi moc líbí, překvapila mě informace, že čaj odvádí vodu s těla, proč když hlavní složka čaje je právě voda? Měl jsem za to, že čaj je v některých zemích posvátný. Díky David
Nový komentář

Vyžadované informace. Váš email nebude zveřejněn *

Důležité články
23.07.2019
Slezina
09.06.2019
Srdce
04.03.2019
Játra
01.10.2019
Pentagram
01.01.2017
Léčba vodou
28.08.2019
Pravda o rakovině