Tiší a bezbolestní zabijáci – cholesterol a vysoký tlak.

Zdravím Vás ve slunečných dnech a zaplať pán Bůh i bez záplav. Dnes o dvou velmi rozšířených zdravotních problémech.

Cholesterol – představuje jeden z nejrizikovějších faktorů aterosklerózy (kornatění a zužování tepen) a jejích komplikací, například srdečního infarktu, cévní mozkové příhody nebo nedokrevnosti dolních končetin. Hlavním problémem je, že poruchy metabolismu tuků nebolí!

Byliny, které pomohou snížit hladinu cholesterolu jsou, Kotvičník, Vitánie, Pupečník, Ženšen pětilistý a panenský olivový olej dokonale čistí ucpané cévy tukem. Ve velmi krátkém čase dokáže Kotvičník snížit cholesterol o 25 – 30 %, při podpoře panenského olivového oleje to je až 50 %. Stařeček věděl, že tuky se rozpouští v alkoholu a říkal „lepší malá štamprle po ránu, jak pak celý den hovno“.

Vysoký tlak – Onemocnění se projevuje zvýšeným arteriálním tlakem nad 140/90 mm Hg (závislost na pohlaví a věku) Pokud se tento stav neléčí, má to za následek zvýšené riziko onemocnění srdce a cév nebo i smrti na srdeční infarkt či mozkovou mrtvici.

Vysoký tlak snižuje Kotvičník, Vitánie, Pupečník, Ženšen pětilistý. Vysoký tlak může být zapříčiněn několika důvody. Pokud je to srdeční arytmií, tak zde nejlépe pomůže Pupečník. Pokud je to ze silného a mastného jídla, stařeček říkal „nejlepší je bílé maso z kotla, dobře uvařené“ a zabíjíme dvě mouchy jednou ranou, tj. likvidujeme cholesterol a snižujeme tlak.

Zdraví bylinkář Standa

  • Vloženo : Stanislav
  • 27.08.2017
  • Komentář: 0
Komentář: 0

Žádné komentáře

Nový komentář

Vyžadované informace. Váš email nebude zveřejněn *

Důležité články
23.07.2019
Slezina
09.06.2019
Srdce
04.03.2019
Játra
01.10.2019
Pentagram
01.01.2017
Léčba vodou
28.08.2019
Pravda o rakovině